Personeelslog

Bange medewerkers geven baas anonieme tip

Nu de ontslagen elkaar in hoog tempo opvolgen, bedenken steeds meer werknemers zich wel twee keer voordat ze de baas tegenspreken. De Amerikaanse vacaturesite Careerbuilder heeft hier een oplossing voor. 43% van de werknemers wisselt van baan vanwege hun leidinggevende, bleek onlangs uit een onderzoek van Careerbuilder. Nu veel werknemers angstvallig hun baan proberen vast te houden, biedt Careerbuilder hen een veilige mogelijkheid om hun baas feedback te geven. Gezellig Via de site Anonymoustipgiverkunnen bange werknemers hun werkgever anoniem een "tip geven". Natuurlijk kan Careerbuilder gefrustreerde medewerkers niet in de hand houden, maar in de voorbeeld-tips houdt Careerbuilder het opvallend gezellig. Want de vacaturesite wil natuurlijk niet de werkgevers (potentiële adverteerders) voor het hoofd stoten.

Anonieme tip voor de baasNu de ontslagen elkaar in hoog tempo opvolgen, bedenken steeds meer werknemers zich wel twee keer voordat ze de baas tegenspreken.

De Amerikaanse vacaturesite Careerbuilder heeft hier een oplossing voor.

43% van de werknemers wisselt van baan vanwege hun leidinggevende, bleek onlangs uit een onderzoek van Careerbuilder. Nu veel werknemers angstvallig hun baan proberen vast te houden, biedt Careerbuilder hen een veilige mogelijkheid om hun baas feedback te geven.

Gezellig
Via de site Anonymoustipgiverkunnen bange werknemers hun werkgever anoniem een "tip geven". Natuurlijk kan Careerbuilder gefrustreerde medewerkers niet in de hand houden, maar in de voorbeeld-tips houdt Careerbuilder het opvallend gezellig. Want de vacaturesite wil natuurlijk niet de werkgevers (potentiële adverteerders) voor het hoofd stoten.