Personeelslog

Bedrijven leren omgaan met 'digital natives' op CSN Conferentie

'Digital natives' zijn opgegroeid met computers, internet, mobiele telefoons, MP3-spelers. Het is de generatie die, zeg maar, na 1980 is geboren. Langzamerhand stroomt deze generatie het bedrijfsleven in. Deze nieuwe medewerkers bieden werkgevers interessante kansen voor vernieuwing. Tijdens de CSN Conferentie op donderdag 14 mei staat 'The Social Company' centraal. Urs Gasser (Harvard University), auteur van het boek 'Born Digital', is één van de sprekers. Hij gaat in op de consequenties die de nieuwe generatie heeft voor werkgevers. Lezers van Personeelslog kunnen deze conferentie met korting bezoeken. Het boek 'Born Digital' dat Urs Gasser samen met John Palfrey schreef, is onderdeel van het Digital Natives-onderzoeksproject van de Harvard University. Over de nieuwe generatie en de manier waarop deze technologie gebruikt, valt veel interessants te lezen in het Digital Natives-weblog. Volgens Urs Gasser zijn digital natives goed in multi-tasken, slim in het gebruik van online netwerken en andere internet-tools en werken zij goed samen in niet-hiërarchische teams. De keerzijde is dat zij moeite kunnen hebben met traditionele, hiërarchische organisaties. Tijdens de CSN Conferentie gaat Gasser hier uitgebreid op in. Programma CSN Conferentie De CNS Conferentie wordt donderdag 14 mei (van 9.00 tot 17.00 uur) gehouden in Amsterdam met als thema 'The Social Company'. Het programma kent naast Urs Gasser ook Jeremiah Owyang (online community-strateeg van Forrester) als keynote speaker. 's Middags zijn er sessies met vooraanstaande e-recruiters en e-marketeers. Ook worden de CSN Awards uitgereikt, onder meer voor de 'best social recruiter'. 100 euro korting Omdat Personeelslog mediapartner is van de conferentie, krijgen de Personeelslog-lezers 100 euro korting op de toegangsprijs van 495 euro. Hoe het werkt? Vul in het online inschrijfformulier bij de betalinggegevens in het veld 'opmerkingen' in dat je via Personeelslog recht hebt op de korting.

Urs Gasser op de CSN Conferentie van 14 mei'Digital natives' zijn opgegroeid met computers, internet, mobiele telefoons, MP3-spelers. Het is de generatie die, zeg maar, na 1980 is geboren. Langzamerhand stroomt deze generatie het bedrijfsleven in. Deze nieuwe medewerkers bieden werkgevers interessante kansen voor vernieuwing.

Tijdens de CSN Conferentie op donderdag 14 mei staat 'The Social Company' centraal. Urs Gasser (Harvard University), auteur van het boek 'Born Digital', is één van de sprekers. Hij gaat in op de consequenties die de nieuwe generatie heeft voor werkgevers.

Lezers van Personeelslog kunnen deze conferentie met korting bezoeken.

Het boek 'Born Digital' dat Urs Gasser samen met John Palfrey schreef, is onderdeel van het Digital Natives-onderzoeksproject van de Harvard University. Over de nieuwe generatie en de manier waarop deze technologie gebruikt, valt veel interessants te lezen in het Digital Natives-weblog.

Volgens Urs Gasser zijn digital natives goed in multi-tasken, slim in het gebruik van online netwerken en andere internet-tools en werken zij goed samen in niet-hiërarchische teams. De keerzijde is dat zij moeite kunnen hebben met traditionele, hiërarchische organisaties. Tijdens de CSN Conferentie gaat Gasser hier uitgebreid op in.

Programma CSN Conferentie
De CNS Conferentie wordt donderdag 14 mei (van 9.00 tot 17.00 uur) gehouden in Amsterdam met als thema 'The Social Company'.
Het programma kent naast Urs Gasser ook Jeremiah Owyang (online community-strateeg van Forrester) als keynote speaker. 's Middags zijn er sessies met vooraanstaande e-recruiters en e-marketeers.
Ook worden de CSN Awards uitgereikt, onder meer voor de 'best social recruiter'.

100 euro korting
Omdat Personeelslog mediapartner is van de conferentie, krijgen de Personeelslog-lezers 100 euro korting op de toegangsprijs van 495 euro.
Hoe het werkt? Vul in het online inschrijfformulier bij de betalinggegevens in het veld 'opmerkingen' in dat je via Personeelslog recht hebt op de korting.