Personeelslog

Bespaartips voor het werk

In recessietijd zoekt iedereen naar mogelijkheden om te bezuinigen. Met de Tip Jar van Google delen internetters tips om te besparen. Ook op het werk. Met Google's Tip Jar wijzen internetters op alle soorten mogelijkheden om goedkoper uit te zijn: van financiën, gezondheid en techniek tot winkelen, auto's, vakantie en werk. En natuurlijk kan iedereen de bespaartips weer beoordelen. Beste bespaartips De beste bespaartips voor het werk volgens de gebruikers van Tip Jar: 1. Neem je lunch mee van huis 2. Zet je computer(monitor) uit als je naar huis gaat 3. Woon vlakbij je werk 4. Bekijk de secundaire arbeidsvoorwaarden van je werkgever goed en maak er gebruik van. Erg creatief zijn de bespaartips nog niet. Maar de reden hiervoor kan zijn dat Google's Tip Jar pas kort bestaat en Google nog geen moeite heeft gedaan om het nieuwe initiatief breed bekend te maken.

Tip Jar met tips om te besparenIn recessietijd zoekt iedereen naar mogelijkheden om te bezuinigen.

Met de Tip Jar van Google delen internetters tips om te besparen. Ook op het werk.

Met Google's Tip Jar wijzen internetters op alle soorten mogelijkheden om goedkoper uit te zijn: van financiën, gezondheid en techniek tot winkelen, auto's, vakantie en werk. En natuurlijk kan iedereen de bespaartips weer beoordelen.

Beste bespaartips
De beste bespaartips voor het werk volgens de gebruikers van Tip Jar:
1. Neem je lunch mee van huis
2. Zet je computer(monitor) uit als je naar huis gaat
3. Woon vlakbij je werk
4. Bekijk de secundaire arbeidsvoorwaarden van je werkgever goed en maak er gebruik van.

Erg creatief zijn de bespaartips nog niet. Maar de reden hiervoor kan zijn dat Google's Tip Jar pas kort bestaat en Google nog geen moeite heeft gedaan om het nieuwe initiatief breed bekend te maken.