Personeelslog

BrownCow: pensionado's bieden expertise en netwerk aan

Steeds meer mensen willen na hun pensionering actief blijven. Bedrijven zijn soms op zoek naar experts met veel ervaring. Om deze twee groepen bij elkaar te brengen, is het online netwerk BrownCow ontstaan. BrownCow is vergelijkbaar met de vele marktplaatsen waar freelancers/ZZP-ers en opdrachtgevers elkaar tegenwoordig te weten vinden. Maar het nieuwe netwerk is toch anders. Minimaal 30 jaar ervaring BrownCow presenteert alleen experts die minimaal 30 jaar ervaring hebben. En minsten zo interessant: ze zijn betaalbaar. Ze vragen "niet de hoofdprijs, maar welwillende tarieven". Volgens BrownCow kunnen gepensioneerden experts en bedrijven veel aan elkaar hebben. "Want de kennis, ervaring en het netwerk van de senior expert kan de ondernemer helpen dromen en doelen te verwezenlijken. De ondernemer kan op zijn beurt de senior expert veel bieden. Niet in de laatste plaats: verwezenlijking van de wens om niet te stoppen, maar door te gaan." Ruim 150 ervaren experts Bij BrownCow bieden ruim 150 senioren hun expertise aan op projectbasis. Onder hen zien we gepensioneerde ondernemers, juristen, financieel experts, accountants en ingenieurs. Zij zijn beschikbaar voor coaching, advisering, aanboren van hun netwerk, lezingen, commissariaten, cursussen of gewoon specialistisch werk waarvoor veel ervaring gewenst is. Inmiddels hebben al zo'n 20 opdrachtgevers de weg naar BrownCow weten te vinden. 100 euro per project Buiten de kosten die de expert rekent, betalen bedrijven BrownCow 100 euro per project. Dat is de doe het zelf-variant. Bedrijven die een meer uitgebreide service (bemiddeling) willen, zijn iets meer kwijt (300 euro). Senior experts die hun diensten aanbieden via het netwerk, kunnen voor 50 euro per jaar lid worden van het netwerk. De experts kunnen hun facturen aan opdrachtgevers via BrownCow laten lopen. Daarvoor berekent het netwerk 5% van het gefactureerde bedrag.

Steeds meer mensen willen na hun pensionering actief blijven. Bedrijven zijn soms op zoek naar experts met veel ervaring. Om deze twee groepen bij elkaar te brengen, is het online netwerk BrownCow ontstaan.

BrownCow is vergelijkbaar met de vele marktplaatsen waar freelancers/ZZP-ers en opdrachtgevers elkaar tegenwoordig te weten vinden. Maar het nieuwe netwerk is toch anders.

Minimaal 30 jaar ervaring
BrownCow presenteert alleen experts die minimaal 30 jaar ervaring hebben. En minsten zo interessant: ze zijn betaalbaar. Ze vragen "niet de hoofdprijs, maar welwillende tarieven".

Volgens BrownCow kunnen gepensioneerden experts en bedrijven veel aan elkaar hebben.
"Want de kennis, ervaring en het netwerk van de senior expert kan de ondernemer helpen dromen en doelen te verwezenlijken. De ondernemer kan op zijn beurt de senior expert veel bieden. Niet in de laatste plaats: verwezenlijking van de wens om niet te stoppen, maar door te gaan."

Ruim 150 ervaren experts
Bij BrownCow bieden ruim 150 senioren hun expertise aan op projectbasis. Onder hen zien we gepensioneerde ondernemers, juristen, financieel experts, accountants en ingenieurs.
Zij zijn beschikbaar voor coaching, advisering, aanboren van hun netwerk, lezingen, commissariaten, cursussen of gewoon specialistisch werk waarvoor veel ervaring gewenst is.
BrownCow   Zoekresultaten   senior experts

Inmiddels hebben al zo'n 20 opdrachtgevers de weg naar BrownCow weten te vinden.

100 euro per project
Buiten de kosten die de expert rekent, betalen bedrijven BrownCow 100 euro per project. Dat is de doe het zelf-variant.
Bedrijven die een meer uitgebreide service (bemiddeling) willen, zijn iets meer kwijt (300 euro).

Senior experts die hun diensten aanbieden via het netwerk, kunnen voor 50 euro per jaar lid worden van het netwerk.
De experts kunnen hun facturen aan opdrachtgevers via BrownCow laten lopen. Daarvoor berekent het netwerk 5% van het gefactureerde bedrag.