Personeelslog

Coach blijkt het ideale bijbaantje voor HRM-professionals

In Engeland nemen steeds meer HR-professionals er een baantje bij. Ze worden coach. Dat meldt Personnel Today. Om aan het extra geld te komen, zijn steeds meer HR-professionals in de avonduren actief als coach. De Engelse vaksite Personnel Today signaleert deze trend op basis van het aantal inschrijvingen bij The Coaching Academy, een organisatie die via seminars en opleidingen mensen opleidt tot coach. Ideaal bijbaantje "Het is de ideale manier om je inkomen uit je reguliere baan aan te vullen", zegt Bev James, directeur van The Coaching Academy. "Je kunt overdag werken in je baan en 's avonds privé cliënten ontvangen." Overigens blijkt het coachschap ook interessant voor zelfstandigen die op deze manier een regelmatige bron van inkomsten weten aan te boren.

In Engeland nemen steeds meer HR-professionals er een baantje bij. Ze worden coach. Dat meldt Personnel Today.

Om aan het extra geld te komen, zijn steeds meer HR-professionals in de avonduren actief als coach. De Engelse vaksite Personnel Today signaleert deze trend op basis van het aantal inschrijvingen bij The Coaching Academy, een organisatie die via seminars en opleidingen mensen opleidt tot coach.

Ideaal bijbaantje
"Het is de ideale manier om je inkomen uit je reguliere baan aan te vullen", zegt Bev James, directeur van The Coaching Academy. "Je kunt overdag werken in je baan en 's avonds privé cliënten ontvangen."
Overigens blijkt het coachschap ook interessant voor zelfstandigen die op deze manier een regelmatige bron van inkomsten weten aan te boren.