Personeelslog

Columns van rattenvanger in gratis e-book

ManagementTeam heeft in een gratis e-book alle columns gebundeld die Joep Schrijvers schreef voor het blad. Schrijvers is de auteur van de management-bestseller 'Hoe word ik een rat?' De kampioen van de korte zinnetjes geeft in zijn colums vooral managers ervan langs. "Waarom dragen jullie, managers en ondernemers, je kruis met zo weinig stijl? Wie van jullie durft nog te zeggen dat hij de zaken verkeerd heeft ingeschat, dat hij een sukkel is geweest, dat hij een eikel was? ... Ga toch weg. Jullie hebben te veel naar snikprogramma's gekeken, te veel tranen gezien, en nu willen jullie met mededogen worden gepamperd. Want dat voelt zo lekker, toch? Stelletje mietjes." Andere titels van Schrijvers' colums: 'De codes van het seksloze kantoor', 'Age bashing' en 'Wij willen moederen'. Ook op een rustig kantoor geldt: om een overdosis te voorkomen, lees er niet teveel ineens.

Gebundelde ManagementTeam-columns van Joep Schrijvers ManagementTeam heeft in een gratis e-book alle columns gebundeld die Joep Schrijvers schreef voor het blad. Schrijvers is de auteur van de management-bestseller 'Hoe word ik een rat?'

De kampioen van de korte zinnetjes geeft in zijn colums vooral managers ervan langs. "Waarom dragen jullie, managers en ondernemers, je kruis met zo weinig stijl? Wie van jullie durft nog te zeggen dat hij de zaken verkeerd heeft ingeschat, dat hij een sukkel is geweest, dat hij een eikel was? ... Ga toch weg. Jullie hebben te veel naar snikprogramma's gekeken, te veel tranen gezien, en nu willen jullie met mededogen worden gepamperd. Want dat voelt zo lekker, toch? Stelletje mietjes."

Andere titels van Schrijvers' colums: 'De codes van het seksloze kantoor', 'Age bashing' en 'Wij willen moederen'.

Ook op een rustig kantoor geldt: om een overdosis te voorkomen, lees er niet teveel ineens.