Personeelslog

Dag bouwvakkersspleet

Werkkleding is om verschillende redenen praktisch: herkenbaarheid, veiligheid. Ook representativiteit is een belangrijke reden. Werknemers zijn immers het visitekaartje van het bedrijf. In sommige bedrijfstakken is ook ondergoed een onderdeel van representatieve bedrijfskleding. Het textielbedrijf Jockey heeft inmiddels een representatieve mannen-ondergoedlijn op de markt gebracht. Voor € 9,40 per slip maakt de 3D Innovations een eind aan de beruchte bouwvakkersspleet. Vanwege het "revolutionaire" stretch-concept blijft het slipje ook op zijn plaats tijdens het bukken. Niet duidelijk is of de fabrikant desgewenst ook uw bedrijfslogo op deze werkkleding zet.

Werkkleding is om verschillende redenen praktisch: herkenbaarheid, veiligheid. Ook representativiteit is een belangrijke reden. Werknemers zijn immers het visitekaartje van het bedrijf.

In sommige bedrijfstakken is ook ondergoed een onderdeel van representatieve bedrijfskleding. Het textielbedrijf Jockey heeft inmiddels een representatieve mannen-ondergoedlijn op de markt gebracht. Voor € 9,40 per slip maakt de 3D Innovations een eind aan de beruchte bouwvakkersspleet. Vanwege het "revolutionaire" stretch-concept blijft het slipje ook op zijn plaats tijdens het bukken.

Niet duidelijk is of de fabrikant desgewenst ook uw bedrijfslogo op deze werkkleding zet.