Personeelslog

De headhunter schrijft van zich af

Headhunters Rob van Wissen (DPSC European Executive Search) en Rikkert Walbeek (SalesXeed) publiceren in het najaar een roman die zich afspeelt in de snelle wereld van werving & selectie. De titel van het boek: "De headhunter en de dode duiker." Om de spannende jongensboeken te verkopen, hebben van Wissen en Walbeek alvast een site opgezet: De Headhunter. In een persbericht melden de vrije tijd-auteurs dat zij hun professionele wereld op de hak zullen nemen en dat deze "misschien wordt beschreven zoals velen denken dat deze wereld is". "De werkelijkheid is anders. Dat weten de schrijvers maar al te goed", aldus het persbericht, dat direct de hoop op een scherpe satire doet vervliegen. Want: "De oplettende lezer komt er snel achter dat er veel meer komt kijken om in deze wereld succesvol te zijn, dan bellen en babbelen alleen."

De helft van het nieuwe schrijversduoHeadhunters Rob van Wissen (DPSC European Executive Search) en Rikkert Walbeek (SalesXeed) publiceren in het najaar een roman die zich afspeelt in de snelle wereld van werving & selectie. De titel van het boek: "De headhunter en de dode duiker."
Om de spannende jongensboeken te verkopen, hebben van Wissen en Walbeek alvast een site opgezet: De Headhunter. In een persbericht melden de vrije tijd-auteurs dat zij hun professionele wereld op de hak zullen nemen en dat deze "misschien wordt beschreven zoals velen denken dat deze wereld is".
"De werkelijkheid is anders. Dat weten de schrijvers maar al te goed", aldus het persbericht, dat direct de hoop op een scherpe satire doet vervliegen. Want: "De oplettende lezer komt er snel achter dat er veel meer komt kijken om in deze wereld succesvol te zijn, dan bellen en babbelen alleen."