Personeelslog

De Nieuwe Deskundige blogt

Welke werkgever wil niet klaar zijn voor Het Nieuwe Werken? Hoe vaag dit begrip ook klinkt, organisaties willen graag modern zijn. Al was het maar om te voldoen aan de verwachtingen van een nieuwe generatie werknemers. En zo is er een hele markt ontstaan van deskundigen die werkgevers graag helpen om Het Nieuwe Werken (inderdaad met Hoofdletters) in te voeren. Daarbij moet je denken aan adviseurs ("principal consultants", "management consultants" of gewoon "senior strategie consultants"), trainers, web-experts (of liever nog "internet strategen" of "webtrend-strategists"), coaches en auteurs (die zich ook wel "ambassadeurs" noemen). Weblog Sinds kort is er Het Nieuwe Werken blog waaraan zo'n twintig van dit soort deskundigen meewerken. Zij schrijven over gevarieerde onderwerpen als "het geheim van de Y-generatie", "Geen tuin in je kantoor, maar een kantoor in je tuin", "groene IT", "Unified Communications, geen ontkomen aan", "de voor- en nadelen van Cloud Computing". Veel bloggers die voor Het Nieuwe Werken schrijven, hebben dan ook een direct commercieel belang bij deze nieuwe buzz words. Maar wie daar een beetje doorheen kijkt, heeft een weblog ontdekt vol met Het Nieuwe Jargon. Altijd leuk om dit eens uit te proberen in de oude kantooromgeving. Lees ook: Nieuw HR-jargon: het nieuwe werken. Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.

Het nieuwe werken-blogWelke werkgever wil niet klaar zijn voor Het Nieuwe Werken? Hoe vaag dit begrip ook klinkt, organisaties willen graag modern zijn. Al was het maar om te voldoen aan de verwachtingen van een nieuwe generatie werknemers.

En zo is er een hele markt ontstaan van deskundigen die werkgevers graag helpen om Het Nieuwe Werken (inderdaad met Hoofdletters) in te voeren.
Daarbij moet je denken aan adviseurs ("principal consultants", "management consultants" of gewoon "senior strategie consultants"), trainers, web-experts (of liever nog "internet strategen" of "webtrend-strategists"), coaches en auteurs (die zich ook wel "ambassadeurs" noemen).

Weblog
Sinds kort is er Het Nieuwe Werken blog waaraan zo'n twintig van dit soort deskundigen meewerken.
Zij schrijven over gevarieerde onderwerpen als "het geheim van de Y-generatie", "Geen tuin in je kantoor, maar een kantoor in je tuin", "groene IT", "Unified Communications, geen ontkomen aan", "de voor- en nadelen van Cloud Computing".
Veel bloggers die voor Het Nieuwe Werken schrijven, hebben dan ook een direct commercieel belang bij deze nieuwe buzz words.

Maar wie daar een beetje doorheen kijkt, heeft een weblog ontdekt vol met Het Nieuwe Jargon. Altijd leuk om dit eens uit te proberen in de oude kantooromgeving.

Lees ook:
Nieuw HR-jargon: het nieuwe werken.

Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.