Personeelslog

Essent heeft beste recruitmentsite

Essent heeft gisteren de Gouden Cursor gekregen voor de beste recruitmentsite. “De site heeft alles waaraan een recruitmentsite moet voldoen”, volgens de vakjury. De publieksprijs voor de meest aansprekende recruitmentsite was voor WerkenbijAmerpoort.nl. Deloitte kreeg als troostprijs de Innovatiecursor. De Gouden Cursor, de prijs voor de beste recruitmentsite, is voor de zesde keer uitgereikt. De vakjury heeft Essent de prijs toegekend voor haar nieuwe site WerkenbijEssent.nl. De jury vond de site sterk omdat de doelgroep centraal wordt gesteld vanuit verschillende perspectieven: functie, inhoud en vaardigheden. "De site laat een goede combinatie zien tussen employer branding en directe werving. De site heeft alles waar een recruitmentsite aan moet voldoen. De informatie, overzichtelijkheid, vormgeving, vindbaarheid en aantrekkelijkheid zijn door de jury bijzonder positief beoordeeld", aldus het oordeel van de vakjury. Publiekscursor Uit tien genomineerde wervingssites heeft het publiek WerkenbijAmerpoort.nl tot de meest aansprekende recruitmentsite (de Publiekscursor) gekozen. In totaal hebben 1.466 mensen gestemd, die Amerpoort een gemiddeld cijfer van 7,8 gaven. Innovatiecursor Voor Deloitte, die vooraf gold als grote kanshebber voor de Gouden Cursor, had de vakjury een troostprijs. Voor het eerst werd de Innovatiecursor uitgereikt, een prijs voor de "meest innovatieve recruitmentsite van Nederland". WerkenbijDeloitte.nl kreeg deze prijs om de site "het vakgebied recruitment inspireert, het vakgebied verder brengt en in het oog springt door nieuwe technieken en innovativiteit". Voor inspiratie bij het ontwikkelen van een nieuwe recruitmentsite, kun je 18 opvallende sites bekijken die zijn genomineerd voor één van de prijzen: de beste recruitmentsites van 2009. Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.

Essent krijgt Gouden Cursor voor beste recruitmentsiteEssent heeft gisteren de Gouden Cursor gekregen voor de beste recruitmentsite. “De site heeft alles waaraan een recruitmentsite moet voldoen”, volgens de vakjury.
De publieksprijs voor de meest aansprekende recruitmentsite was voor WerkenbijAmerpoort.nl. Deloitte kreeg als troostprijs de Innovatiecursor.

Gouden Cursor voor EssentDe Gouden Cursor, de prijs voor de beste recruitmentsite, is voor de zesde keer uitgereikt.

De vakjury heeft Essent de prijs toegekend voor haar nieuwe site WerkenbijEssent.nl.

De jury vond de site sterk omdat de doelgroep centraal wordt gesteld vanuit verschillende perspectieven: functie, inhoud en vaardigheden.
"De site laat een goede combinatie zien tussen employer branding en directe werving. De site heeft alles waar een recruitmentsite aan moet voldoen. De informatie, overzichtelijkheid, vormgeving, vindbaarheid en aantrekkelijkheid zijn door de jury bijzonder positief beoordeeld", aldus het oordeel van de vakjury.

Publiekscursor
Uit tien genomineerde wervingssites heeft het publiek WerkenbijAmerpoort.nl tot de meest aansprekende recruitmentsite (de Publiekscursor) gekozen. In totaal hebben 1.466 mensen gestemd, die Amerpoort een gemiddeld cijfer van 7,8 gaven.

Innovatiecursor
Voor Deloitte, die vooraf gold als grote kanshebber voor de Gouden Cursor, had de vakjury een troostprijs. Voor het eerst werd de Innovatiecursor uitgereikt, een prijs voor de "meest innovatieve recruitmentsite van Nederland".
WerkenbijDeloitte.nl kreeg deze prijs om de site "het vakgebied recruitment inspireert, het vakgebied verder brengt en in het oog springt door nieuwe technieken en innovativiteit".

Voor inspiratie bij het ontwikkelen van een nieuwe recruitmentsite, kun je 18 opvallende sites bekijken die zijn genomineerd voor één van de prijzen: de beste recruitmentsites van 2009.

Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.