Personeelslog

Gluren in een ander kantoor

De voyeur in ons kijkt graag bij anderen naar binnen. We willen graag weten hoe iemand er thuis bij zit. Het weblog About: Blank wijst ons op de nieuwe internetsite Office Snapshots dat de kantoorgordijnen opzij schuift; met name die van bekende internetbedrijven en grote ondernemingen. Wat opvalt is, dat we vooral trendy ingerichte, keurig opgeruimde wekplekken krijgen te zien. Dat is niet zo gek, want de site is afhankelijk van de foto's die bedrijven zelf insturen. Intrigerend genoeg, maar het bevredigt mijn nieuwsgierigheid maar matig. Waarom niet alle webcams van kantoren via internet verzameld? Zodat er per bedrijf een Big Brother-programma ontstaat: Big Office!

Office Snapshots: het hoofdkantoor van netwerksite LinkedInDe voyeur in ons kijkt graag bij anderen naar binnen. We willen graag weten hoe iemand er thuis bij zit.

Het weblog About: Blank wijst ons op de nieuwe internetsite Office Snapshots dat de kantoorgordijnen opzij schuift; met name die van bekende internetbedrijven en grote ondernemingen.
Wat opvalt is, dat we vooral trendy ingerichte, keurig opgeruimde wekplekken krijgen te zien. Dat is niet zo gek, want de site is afhankelijk van de foto's die bedrijven zelf insturen.

Intrigerend genoeg, maar het bevredigt mijn nieuwsgierigheid maar matig. Waarom niet alle webcams van kantoren via internet verzameld? Zodat er per bedrijf een Big Brother-programma ontstaat: Big Office!