Personeelslog

Grootste vacaturesite Werk.nl vernieuwd

De grootste vacaturesite (bijna 64.000 vacatures) Werk.nl is vanaf vandaag helemaal vernieuwd. Op deze site van de Centra voor Werk en Inkomen (CWI) kunnen zowel werkgevers als werkzoekenden makkelijker zoeken. Zo kunnen de CV's en vacatures via trefwoorden worden doorzocht. En kunnen de zoekresultaten eenvoudig worden verfijnd. Ook geeft de site suggesties om verder te zoeken. Nieuw is de mogelijkheid voor werkgevers om hun vacatures aan te melden bij het CWI via de Werk.nl-site. Ook kunnen zij aan hun account voortaan documenten toevoegen als een bedrijfspresentatie of een routebeschrijving. De site is een verbetering. Al blijft er nog wel wat te wensen over. Zo heeft de site helaas geen RSS-mogelijkheden. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet mogelijk dat een werkgever op deze manier automatisch op de hoogte wordt gehouden als er een interessant CV is toegevoegd.

De grootste vacaturesite (bijna 64.000 vacatures) Werk.nl is vanaf vandaag helemaal vernieuwd. Op deze site van de Centra voor Werk en Inkomen (CWI) kunnen zowel werkgevers als werkzoekenden makkelijker zoeken. Zo kunnen de CV's en vacatures via trefwoorden worden doorzocht. En kunnen de zoekresultaten eenvoudig worden verfijnd. Ook geeft de site suggesties om verder te zoeken.
Nieuw is de mogelijkheid voor werkgevers om hun vacatures aan te melden bij het CWI via de Werk.nl-site. Ook kunnen zij aan hun account voortaan documenten toevoegen als een bedrijfspresentatie of een routebeschrijving.

De site is een verbetering. Al blijft er nog wel wat te wensen over. Zo heeft de site helaas geen RSS-mogelijkheden. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet mogelijk dat een werkgever op deze manier automatisch op de hoogte wordt gehouden als er een interessant CV is toegevoegd.