Personeelslog

Het geluid van de nieuwe kantoordag verandert

Met de introductie van het nieuwe computerbesturingssysteem Vista heeft Windows ook het melodietje aangepast waarmee de meeste computers opstarten. Dit meldt het technische weblog Dutch Cowboys. De kantoordag zal straks met een nieuw melodietje beginnen. In een korte reportage van de Amerikaanse publieke omroep (2 minuten) de primeur van de nieuwe sound. Alles is tegenwoordig te personaliseren. Waarom mag ik niet zelf uitmaken met welke melodie ik mijn dag begin? Zoals ik ook kan kiezen welke ringtone me alarmeert bij een telefoontje.

Met de introductie van het nieuwe computerbesturingssysteem Vista heeft Windows ook het melodietje aangepast waarmee de meeste computers opstarten. Dit meldt het technische weblog Dutch Cowboys.
De kantoordag zal straks met een nieuw melodietje beginnen. In een korte reportage van de Amerikaanse publieke omroep (2 minuten) de primeur van de nieuwe sound.

Alles is tegenwoordig te personaliseren. Waarom mag ik niet zelf uitmaken met welke melodie ik mijn dag begin? Zoals ik ook kan kiezen welke ringtone me alarmeert bij een telefoontje.