Personeelslog

HR-dienstverlener bij 50 grootste uitdagers

Elk jaar publiceert ondernemersmagazine Sprout de Challenger 50, een lijst met de "50 grootste uitdagers van Nederland". Dit jaar haalde één HR-dienstverlener de lijst: i4talent. In de terminologie van Sprout zijn challengers "brutale, originele en flexibele ondernemers die vol bravoure de gevestigde orde uitdagen". Suffe site Dit jaar heeft HR-dienstverlener i4talent de Challenger 50 gehaald. Aan de suffe site is overigens niet af te zien waarom het bedrijf thuis hoort bij de grootste uitdagers van Nederland. Volgens Sprout daagt i4talent uitzendbureaus uit met een "frisse aanpak": "Het bedrijf bekijkt een personeelsprobleem eerst uitgebreid en bepaalt daarna welke aanpak er het best bij past: uitzenden, detacheren, outsourcing etc." Hebben de HR-dienstverleners echt niet meer te bieden dan dit brutaaltje?

Elk jaar publiceert ondernemersmagazine Sprout de Challenger 50, een lijst met de "50 grootste uitdagers van Nederland". Dit jaar haalde één HR-dienstverlener de lijst: i4talent.

In de terminologie van Sprout zijn challengers "brutale, originele en flexibele ondernemers die vol bravoure de gevestigde orde uitdagen".

Suffe site
Dit jaar heeft HR-dienstverlener i4talent de Challenger 50 gehaald. Aan de suffe site is overigens niet af te zien waarom het bedrijf thuis hoort bij de grootste uitdagers van Nederland.
Volgens Sprout daagt i4talent uitzendbureaus uit met een "frisse aanpak": "Het bedrijf bekijkt een personeelsprobleem eerst uitgebreid en bepaalt daarna welke aanpak er het best bij past: uitzenden, detacheren, outsourcing etc."

Hebben de HR-dienstverleners echt niet meer te bieden dan dit brutaaltje?