Personeelslog

HR-netwerken in Plaxo

Voor HR-professionals zijn er steeds mogelijkheden om online te netwerken. Plaxo, ooit begonnen als online adressenboek en nu een handige netwerktool, heeft inmiddels acht groepen voor Nederlandse HR-professionals en recruiters. Met Plaxo, dat sinds kort ook een Nederlandstalige versie heeft, is het eenvoudig om zelf een netwerk ('groep') aan te maken. De leden van zo'n groep kunnen berichten, video's, foto's, links en recensies uitwisselen. Plaxo biedt op deze manier netwerkers meer mogelijkheden dan LinkedIn, de netwerksite met uitgebreide profielen van professionals. De groepen van LinkedIn zijn niet meer dan uitgebreide verzamelingen van online profielen. Acht groepen Inmiddels heeft Plaxo acht Nederlandse groepen voor HR-professionals en recruiters: Arbeidsmarktcommunicatie Dutch Recruiters HR Forces (voor freelance HR-professionals) HR-professionals Human Resources Netherlands Joint Recruitmentteam Holland (voor freelance recruiters) Recruitment Yacht recruitment. Overigens zijn de online netwerken nogal verstopt in Plaxo (klik eerst op de tab 'mensen' en daarna 'Groepen'). Zie ook: het bijgewerkte overzicht van online HR-netwerken van Personeelslog (o.a. de groepen bij Hyves, LinkedIn, Ning en Plaxo).

Groepen voor HR-professionals bij PlaxoVoor HR-professionals zijn er steeds mogelijkheden om online te netwerken.

Plaxo, ooit begonnen als online adressenboek en nu een handige netwerktool, heeft inmiddels acht groepen voor Nederlandse HR-professionals en recruiters.

Met Plaxo, dat sinds kort ook een Nederlandstalige versie heeft, is het eenvoudig om zelf een netwerk ('groep') aan te maken. De leden van zo'n groep kunnen berichten, video's, foto's, links en recensies uitwisselen.
Plaxo biedt op deze manier netwerkers meer mogelijkheden dan LinkedIn, de netwerksite met uitgebreide profielen van professionals. De groepen van LinkedIn zijn niet meer dan uitgebreide verzamelingen van online profielen.

Acht groepen
Inmiddels heeft Plaxo acht Nederlandse groepen voor HR-professionals en recruiters:

 • Arbeidsmarktcommunicatie

 • Dutch Recruiters

 • HR Forces (voor freelance HR-professionals)

 • HR-professionals

 • Human Resources Netherlands

 • Joint Recruitmentteam Holland (voor freelance recruiters)

 • Recruitment

 • Yacht recruitment.
 • Overigens zijn de online netwerken nogal verstopt in Plaxo (klik eerst op de tab 'mensen' en daarna 'Groepen').

  Zie ook:
  het bijgewerkte overzicht van online HR-netwerken van Personeelslog (o.a. de groepen bij Hyves, LinkedIn, Ning en Plaxo).