Personeelslog

HR-trends en relativering van HNW meest gelezen bij Personeelslog

HR-trends en de relativering van Het Nieuwe Werken blijken halverwege 2014 de populairste onderwerpen van Personeelslog. Zo lazen de bezoekers van de site graag over de comeback van het kantoor en het recht op onbereikbaarheid. Voor wie de afgelopen maanden weinig tijd heeft gehad om alles te lezen, een overzicht van de 10 meest gelezen artikelen en van de Personeelslog-verhalen die het meest werden gedeeld in de eerste helft van 2014. 10 meest gelezen artikelen 1. De HR-trends voor 2014: de noodzakelijke comeback van HR 2. 'Vaste baan komt niet terug na recessie' 3. Pinterest: recruiters ontdekken de kracht van beeld 4. Méér HR-trends voor 2014: big data, duurzame transitie en micro-jobs 5. De comeback van het kantoor? 6. Nieuw HR-jargon: recht op onbereikbaarheid 7. Update: ruim 100 online netwerken voor HR en recruitment 8. Interne social media: Vooral hobby van Communicatie en vrijwilligers? 9. Oud en versleten: Denken directeuren en HR-managers zo over 50-plussers? 10. Semco-stijl: loslaten van hiërarchie populair bij werknemers, niet bij HR 10 meest gedeelde artikelen 1. 'Vaste baan komt niet terug na recessie' 2. De HR-trends voor 2014: de noodzakelijke comeback van HR 3. Pinterest: recruiters ontdekken de kracht van beeld 4. De comeback van het kantoor? 5. Interne social media: Vooral hobby van Communicatie en vrijwilligers? 6. Oud en versleten: Denken directeuren en HR-managers zo over 50-plussers? 7. Nieuw HR-jargon: recht op onbereikbaarheid 8. Méér HR-trends voor 2014: big data, duurzame transitie en micro-jobs 9. Nooit te klein voor professionele HR? 10. Update: ruim 100 online netwerken voor HR en recruitment

HR-trends en de relativering van Het Nieuwe Werken blijken halverwege 2014 de populairste onderwerpen van Personeelslog. Zo lazen de bezoekers van de site graag over de comeback van het kantoor en het recht op onbereikbaarheid.

Voor wie de afgelopen maanden weinig tijd heeft gehad om alles te lezen, een overzicht van de 10 meest gelezen artikelen en van de Personeelslog-verhalen die het meest werden gedeeld in de eerste helft van 2014.

10 meest gelezen artikelen
1. De HR-trends voor 2014: de noodzakelijke comeback van HR
2. 'Vaste baan komt niet terug na recessie'
3. Pinterest: recruiters ontdekken de kracht van beeld
4. Méér HR-trends voor 2014: big data, duurzame transitie en micro-jobs
5. De comeback van het kantoor?
6. Nieuw HR-jargon: recht op onbereikbaarheid
7. Update: ruim 100 online netwerken voor HR en recruitment
8. Interne social media: Vooral hobby van Communicatie en vrijwilligers?
9. Oud en versleten: Denken directeuren en HR-managers zo over 50-plussers?
10. Semco-stijl: loslaten van hiërarchie populair bij werknemers, niet bij HR

10 meest gedeelde artikelen
1. 'Vaste baan komt niet terug na recessie'
2. De HR-trends voor 2014: de noodzakelijke comeback van HR
3. Pinterest: recruiters ontdekken de kracht van beeld
4. De comeback van het kantoor?
5. Interne social media: Vooral hobby van Communicatie en vrijwilligers?
6. Oud en versleten: Denken directeuren en HR-managers zo over 50-plussers?
7. Nieuw HR-jargon: recht op onbereikbaarheid
8. Méér HR-trends voor 2014: big data, duurzame transitie en micro-jobs
9. Nooit te klein voor professionele HR?
10. Update: ruim 100 online netwerken voor HR en recruitment