Personeelslog

Kleine lettertjes

Behoort u nog tot de generatie die op zaterdag de moeite neemt om de dikke weekendkrant door te worstelen? Is het u opgevallen dat er sinds enkele maanden tussen de schreeuwerige personeelsadvertenties rustpunten zijn ingebouwd? Grijze vlakken met voor wie goed kijkt vacatures van de rijksoverheid? Sinds enkele maanden publiceren de ministeries onder de vlag van Werken bij het rijk gezamenlijk hun vacatures. Zonder dat wij het wisten, heeft zich bij de overheid een grote verandering voltrokken. Met het motto 'Als je verder denkt' richt de overheid zich in haar werving kennelijk niet langer op jongeren. Aan de campagne te zien, zijn er vooral dossiervreters nodig. Zij die regels maken. Want regels zijn regels. En daar horen ook de kleine lettertjes bij.

Behoort u nog tot de generatie die op zaterdag de moeite neemt om de dikke weekendkrant door te worstelen? Is het u opgevallen dat er sinds enkele maanden tussen de schreeuwerige personeelsadvertenties rustpunten zijn ingebouwd? Grijze vlakken met voor wie goed kijkt vacatures van de rijksoverheid?

Sinds enkele maanden publiceren de ministeries onder de vlag van Werken bij het rijk gezamenlijk hun vacatures. Zonder dat wij het wisten, heeft zich bij de overheid een grote verandering voltrokken. Met het motto 'Als je verder denkt' richt de overheid zich in haar werving kennelijk niet langer op jongeren. Aan de campagne te zien, zijn er vooral dossiervreters nodig. Zij die regels maken. Want regels zijn regels. En daar horen ook de kleine lettertjes bij.