Personeelslog

Laat me rustig in mijn file

Er is een misverstand over files. We zouden ze haten. Ik geloof er weinig van. Natuurlijk houden we niet van een onverwachte vertraging, maar je dagelijkse file wil je niet missen. Is het niet heerlijk om na een lange, vermoeiende dag werken in een rustig gangetje naar huis te tuffen? Lekker in je eigen vertrouwde omgeving onthaasten, voordat partner en kinderen weer alle aandacht opeisen. Mensen die waarschijnlijk zelf niet forenzen, hebben het initiatief genomen voor de site Werk dichter bij huis. De site biedt filehaters de mogelijkheid om onderling van baan te ruilen. Een sympathiek initiatief, waar vermoedelijk weinig behoefte aan is. In het zeldzame geval dat twee forenzen daadwerkelijk van baan willen ruilen, zal de leidinggevende blij zijn dat hem/haar een tijdrovende wervingsprocedure bespaard blijft. En wat is nou betrouwbaarder voor een succesvolle werving dan simpel selecteren op de afstand van het woon- werkverkeer?

Er is een misverstand over files. We zouden ze haten. Ik geloof er weinig van. Natuurlijk houden we niet van een onverwachte vertraging, maar je dagelijkse file wil je niet missen.
Is het niet heerlijk om na een lange, vermoeiende dag werken in een rustig gangetje naar huis te tuffen? Lekker in je eigen vertrouwde omgeving onthaasten, voordat partner en kinderen weer alle aandacht opeisen.

Mensen die waarschijnlijk zelf niet forenzen, hebben het initiatief genomen voor de site Werk dichter bij huis. De site biedt filehaters de mogelijkheid om onderling van baan te ruilen. Een sympathiek initiatief, waar vermoedelijk weinig behoefte aan is.
In het zeldzame geval dat twee forenzen daadwerkelijk van baan willen ruilen, zal de leidinggevende blij zijn dat hem/haar een tijdrovende wervingsprocedure bespaard blijft. En wat is nou betrouwbaarder voor een succesvolle werving dan simpel selecteren op de afstand van het woon- werkverkeer?