Personeelslog

Lagere toegangsprijs voor CSN-conferentie over 'digital natives'

Eerder heeft Personeelslog al geschreven over de CSN-conferentie 'The Social Company', die donderdag 14 mei wordt gehouden. Voor HR- en recruitmentprofessionals is deze conferentie interessant omdat er veel aandacht wordt besteed aan de nieuwe generatie die de arbeidsmarkt bestormt: de 'digital natives'. Er is goed nieuws voor wie het programma interessant vindt, maar aanhikt tegen de toegangsprijs: Hoofdsponsor Tempo Team heeft het mogelijk gemaakt dat deze wordt verlaagd tot 495 euro. En de lezers van Personeelslog komen in aanmerking voor een extra korting. Programma CSN Conferentie De CNS Conferentie wordt donderdag 14 mei (van 9.00 tot 17.00 uur) gehouden in Amsterdam met als thema 'The Social Company'. Het programma heeft als keynote-sprekers: Urs Gasser (van de Harvard University en mede-auteur van het boek 'Born Digital') Jeremiah Owyang (online community-strateeg van Forrester). 's Middags zijn er sessies met vooraanstaande e-recruiters en e-marketeers. Ook worden de CSN Awards uitgereikt, onder meer voor de 'best social recruiter'. 100 euro korting Omdat Personeelslog mediapartner is van de conferentie, krijgen de Personeelslog-lezers 100 euro korting op de toegangsprijs van 495 euro. Hoe het werkt? Vul in het online inschrijfformulier bij de betalinggegevens in het veld 'opmerkingen' in dat je via Personeelslog recht hebt op de korting.

CSN-conferentie op 14 meiEerder heeft Personeelslog al geschreven over de CSN-conferentie 'The Social Company', die donderdag 14 mei wordt gehouden. Voor HR- en recruitmentprofessionals is deze conferentie interessant omdat er veel aandacht wordt besteed aan de nieuwe generatie die de arbeidsmarkt bestormt: de 'digital natives'.

Er is goed nieuws voor wie het programma interessant vindt, maar aanhikt tegen de toegangsprijs: Hoofdsponsor Tempo Team heeft het mogelijk gemaakt dat deze wordt verlaagd tot 495 euro. En de lezers van Personeelslog komen in aanmerking voor een extra korting.

Programma CSN Conferentie
De CNS Conferentie wordt donderdag 14 mei (van 9.00 tot 17.00 uur) gehouden in Amsterdam met als thema 'The Social Company'.

Het programma heeft als keynote-sprekers:


's Middags zijn er sessies met vooraanstaande e-recruiters en e-marketeers.
Ook worden de CSN Awards uitgereikt, onder meer voor de 'best social recruiter'.

100 euro korting
Omdat Personeelslog mediapartner is van de conferentie, krijgen de Personeelslog-lezers 100 euro korting op de toegangsprijs van 495 euro.
Hoe het werkt? Vul in het online inschrijfformulier bij de betalinggegevens in het veld 'opmerkingen' in dat je via Personeelslog recht hebt op de korting.