Personeelslog

Managers leren van film

Ronald Reagan was als b-acteur in films goed genoeg om president van de Verenigde Staten te worden. Niet zo'n rare gedachte dus dat tijdens Filmfestival Rotterdam een conferentie wordt gehouden waarin managers de kans krijgen om de kunst af te kijken. Onder het motto Leiderschap in beeld kunnen managers op 1 februari de hele dag aan de hand van filmfragmenten leren van goede èn slechte voorbeelden van leiderschap. "Someday, and that day may never come, I'll call upon you to do a service for me. But until that day accept this justice as gift on my daughter's wedding day." Dat was één van de manieren waarop mafiabaas Don Corleone (Marlon Brando) in The Godfather zijn mensen wist te motiveren. Welke goede en slechte leiderschapsvoorbeelden ken jij uit films?

Voorbeeld voor managers?Ronald Reagan was als b-acteur in films goed genoeg om president van de Verenigde Staten te worden. Niet zo'n rare gedachte dus dat tijdens Filmfestival Rotterdam een conferentie wordt gehouden waarin managers de kans krijgen om de kunst af te kijken.
Onder het motto Leiderschap in beeld kunnen managers op 1 februari de hele dag aan de hand van filmfragmenten leren van goede èn slechte voorbeelden van leiderschap.

"Someday, and that day may never come, I'll call upon you to do a service for me. But until that day accept this justice as gift on my daughter's wedding day."

Dat was één van de manieren waarop mafiabaas Don Corleone (Marlon Brando) in The Godfather zijn mensen wist te motiveren.

Welke goede en slechte leiderschapsvoorbeelden ken jij uit films?