Personeelslog

Monsterboard maakt reclame met ex-man prinses

Vacaturesite Monsterboard zet voor zijn nieuwe reclamespot Edwin de Roy van Zuydewijn in. De ex-man van prinses Margarita stelt de TV-kijkers Marianne van Klinkhoven voor als zijn nieuwe vlam. Het spotje sluit af met "En zo is het ook met banen. Er is altijd ergens een betere." In Personeelslog heb ik eerder de negatieve TV-spots besproken van Monsterboard (Er is altijd ergens een betere vacaturesite). Smaken verschillen. Wat mij intrigeert is dat Monsterboard als marktleider in Nederland dit soort acties nodig heeft om op te vallen. Overigens komt nu - voor zover ik weet - voor het eerst ook kritiek uit de reclamewereld zelf op de uitingen van Monsterboard: lees Amazing PR! en Reclamewereld.blog . Oordeel zelf:

Vacaturesite Monsterboard zet voor zijn nieuwe reclamespot Edwin de Roy van Zuydewijn in. De ex-man van prinses Margarita stelt de TV-kijkers Marianne van Klinkhoven voor als zijn nieuwe vlam. Het spotje sluit af met "En zo is het ook met banen. Er is altijd ergens een betere."
In Personeelslog heb ik eerder de negatieve TV-spots besproken van Monsterboard (Er is altijd ergens een betere vacaturesite). Smaken verschillen. Wat mij intrigeert is dat Monsterboard als marktleider in Nederland dit soort acties nodig heeft om op te vallen.
Overigens komt nu - voor zover ik weet - voor het eerst ook kritiek uit de reclamewereld zelf op de uitingen van Monsterboard: lees Amazing PR! en Reclamewereld.blog .

Oordeel zelf: