Personeelslog

Multiculti bij Albert Heijn

Albert Heijn is de "meest ideale multiculturele werkgever". Dit blijkt uit het het jaarlijkse onderzoek Minderheden op de Arbeidsmarkt van de Intelligence Group. Andere werkgevers in de multiculti top 5: de politie, McDonalds, de rijksoverheid en Shell. De belangrijkste reden om voor Albert Heijn te kiezen is dat bij deze werkgever zichtbaar veel nationaliteiten en culturen werkzaam zijn. Overigens bleek uit een onderzoek in opdracht van Intermediair onder hoger opgeleide allochtonen dat Shell hun favoriete werkgever is. Voor meer winnaars zie het P&O Prijzenfestival 2006.

Zichtbare diversiteit bij AHAlbert Heijn is de "meest ideale multiculturele werkgever". Dit blijkt uit het het jaarlijkse onderzoek Minderheden op de Arbeidsmarkt van de Intelligence Group.
Andere werkgevers in de multiculti top 5: de politie, McDonalds, de rijksoverheid en Shell. De belangrijkste reden om voor Albert Heijn te kiezen is dat bij deze werkgever zichtbaar veel nationaliteiten en culturen werkzaam zijn.
Overigens bleek uit een onderzoek in opdracht van Intermediair onder hoger opgeleide allochtonen dat Shell hun favoriete werkgever is.

Voor meer winnaars zie het P&O Prijzenfestival 2006.