Personeelslog

Nominaties voor 'best social recruiter'

Netwerksites als Hyves en LinkedIn en het snelle communicatiemiddel Twitter worden steeds meer door recruiters gebruikt. Tijdens de CSN-conferentie ‘The Social Company’, die donderdag 14 mei wordt gehouden, staat het gebruik van deze 'social media' door recruiters prominent op de agenda. Drie recruiters zijn genomineerd voor de prijs van de 'best social recruiter'. Een vakjury heeft drie recruiters geselecteerd die volgens haar méér doen dan het 'gewoon' inzetten van Hyves, LinkedIn en Twitter in wervingscampagnes. De jury heeft bij haar selectie uit de voorgedragen kandidaten onder meer gelet op aantoonbaar succes door het inzetten van sociale media, het vernieuwende karakter en een goede kosten-batenanalyse. Drie recruiters genomineerd De genomineerde recruiters: Petra Hubbeling (partner/managing director at Newpeople, oprichter Boedhisme in Business) Ralf van der Maas (online recruiter bij Randstad Inhouse Recruitment) Jacco Valkenburg (freelance recruitment manager, auteur, oprichter IPRC). De winnaar wordt bekend gemaakt op de CSN-conferentie. Interessanter is echter dat de drie genomineerde recruiters hun recruitmentcase toelichten. Korting op toegangsprijs Omdat Personeelslog mediapartner is van de CSN-conferentie, krijgen Personeelslog-lezers 100 euro korting op de toegangsprijs van 495 euro. Hoe het werkt? Geef in het online inschrijfformulier bij de betalinggegevens aan (in het veld 'opmerkingen') dat je via Personeelslog recht hebt op de korting.

Netwerksites als Hyves en LinkedIn en het snelle communicatiemiddel Twitter worden steeds meer door recruiters gebruikt. Tijdens de CSN-conferentie ‘The Social Company’, die donderdag 14 mei wordt gehouden, staat het gebruik van deze 'social media' door recruiters prominent op de agenda.
Drie recruiters zijn genomineerd voor de prijs van de 'best social recruiter'.

Een vakjury heeft drie recruiters geselecteerd die volgens haar méér doen dan het 'gewoon' inzetten van Hyves, LinkedIn en Twitter in wervingscampagnes. De jury heeft bij haar selectie uit de voorgedragen kandidaten onder meer gelet op aantoonbaar succes door het inzetten van sociale media, het vernieuwende karakter en een goede kosten-batenanalyse.

Drie recruiters genomineerd
De genomineerde recruiters:


De winnaar wordt bekend gemaakt op de CSN-conferentie. Interessanter is echter dat de drie genomineerde recruiters hun recruitmentcase toelichten.

Korting op toegangsprijs
Omdat Personeelslog mediapartner is van de CSN-conferentie, krijgen Personeelslog-lezers 100 euro korting op de toegangsprijs van 495 euro.
Hoe het werkt? Geef in het online inschrijfformulier bij de betalinggegevens aan (in het veld 'opmerkingen') dat je via Personeelslog recht hebt op de korting.