Personeelslog

Partners regelen dagje vrij

Bij adviesbureau &Samhoud werken zo'n honderd werknemers. Hun thuisfront kan via een speciale internetsite rechtstreeks bij de werkgever een vrije dag reserveren om met partner, familielid of vriend door te brengen. &Samhoud wil graag een bijzondere werkgever zijn. Het bedrijf maakt er veel werk van om hoog te eindigen in alle mogelijke 'beste werkgevers'-lijstjes. Zo is het adviesbureau dit jaar 'beste werkgever voor werkende ouders' geworden en heeft het de 'moderne man'-prijs gewonnen. Ik wil mijn partner zien Eén van initiatieven waarmee &Samhoud de aandacht trekt, is de Ik wil mijn partner zien-site. Via deze site kunnen partners, vrienden en familie een dagje vrij reserveren met een werknemer van het bedrijf, "een &Samhoud loze dag". "Een gloednieuwe website speciaal voor de partners, vrienden en familie van &Samhouders. Neem zelf het heft in handen en bepaal wanneer jij je partner wil zien. Wij zorgen ervoor dat de gewenste datum in de agenda komt te staan en zorgen voor vervanging waar nodig", belooft de site. Want: "Ook wij vinden het belangrijk dat er voldoende tijd en aandacht wordt besteed aan thuis, vrienden, familie. Immers, mede jullie maken het allemaal mogelijk." Eén vrije dag Helaas kan de partner of het familielid op deze manier slechts één vrije dag per jaar regelen. Tenminste als hij of zij een kaart heeft met een wachtwoord voor de site. Met dank aan Geert-Jan Waasdorp voor de tip. Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.

Ik wil mijn partner zienBij adviesbureau &Samhoud werken zo'n honderd werknemers. Hun thuisfront kan via een speciale internetsite rechtstreeks bij de werkgever een vrije dag reserveren om met partner, familielid of vriend door te brengen.

&Samhoud wil graag een bijzondere werkgever zijn. Het bedrijf maakt er veel werk van om hoog te eindigen in alle mogelijke 'beste werkgevers'-lijstjes. Zo is het adviesbureau dit jaar 'beste werkgever voor werkende ouders' geworden en heeft het de 'moderne man'-prijs gewonnen.

Ik wil mijn partner zien
Eén van initiatieven waarmee &Samhoud de aandacht trekt, is de Ik wil mijn partner zien-site. Via deze site kunnen partners, vrienden en familie een dagje vrij reserveren met een werknemer van het bedrijf, "een &Samhoud loze dag".

"Een gloednieuwe website speciaal voor de partners, vrienden en familie van &Samhouders. Neem zelf het heft in handen en bepaal wanneer jij je partner wil zien. Wij zorgen ervoor dat de gewenste datum in de agenda komt te staan en zorgen voor vervanging waar nodig", belooft de site.
Want: "Ook wij vinden het belangrijk dat er voldoende tijd en aandacht wordt besteed aan thuis, vrienden, familie. Immers, mede jullie maken het allemaal mogelijk."

Eén vrije dag
Helaas kan de partner of het familielid op deze manier slechts één vrije dag per jaar regelen. Tenminste als hij of zij een kaart heeft met een wachtwoord voor de site.

Met dank aan Geert-Jan Waasdorp voor de tip.

Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.