Personeelslog

Politiepet populair op arbeidsmarkt

Piloot, brandweer en politieman zijn de populairste beroepen bij kleine jongetjes. Ook voor de grote mensenwereld gaat dit op. De politie is de populairste werkgever, volgens het continu Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek dat de Intelligence Group heeft gehouden onder de beroepsbevolking. Het onderzoek geeft helaas geen antwoord op de vraag waarom dat zo is. Is het de bedrijfskleding? Is het de romantiek van het spannende verhaal dat je na je werkdag kunt vertellen, zoals ons voorgeschoteld wordt in series als CSI?

Piloot, brandweer en politieman zijn de populairste beroepen bij kleine jongetjes. Ook voor de grote mensenwereld gaat dit op.

De politie is de populairste werkgever, volgens het continu Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek dat de Intelligence Group heeft gehouden onder de beroepsbevolking.
Het onderzoek geeft helaas geen antwoord op de vraag waarom dat zo is. Is het de bedrijfskleding? Is het de romantiek van het spannende verhaal dat je na je werkdag kunt vertellen, zoals ons voorgeschoteld wordt in series als CSI?