Personeelslog

Seksproblemen van jonge managers

Jonge bazen is het weblog voor en door jonge managers. Je kunt je een hoop vragen voorstellen waarmee onervaren managers worstelen: hoe motiveer ik medewerkers, hoe moet ik omgaan met oudere werknemers en hoe zorg ik ervoor dat ze geen loopje met me nemen? Om nog maar niet te spreken van allerlei P&O-kwesties waarmee een baas te maken krijgt: het voeren van personeelsgesprekken, het communiceren van moeilijke beslissingen, het werven en ontslaan van medewerkers. Maar op het Jongebazen-weblog zijn dit niet de ingewikkelde problemen. Veel artikelen en nog meer reacties gaan over seksualiteit en intimiteit op het werk. 'Seksualiteit en werk, hoe ver kun je gaan?' is kennelijk een echte kwestie. Andere hot issues: de general manager die in het buitenland altijd de rosse buurt bezoekt; de nachtploeg die een caravan met twee prostituees laat komen; en de klassieker buitenechtelijke verhoudingen op het werk. Zo bezien is het een wonder dat die jonge bazen nog aan hun werk toekomen.

Jonge bazen is het weblog voor en door jonge managers.
Je kunt je een hoop vragen voorstellen waarmee onervaren managers worstelen: hoe motiveer ik medewerkers, hoe moet ik omgaan met oudere werknemers en hoe zorg ik ervoor dat ze geen loopje met me nemen? Om nog maar niet te spreken van allerlei P&O-kwesties waarmee een baas te maken krijgt: het voeren van personeelsgesprekken, het communiceren van moeilijke beslissingen, het werven en ontslaan van medewerkers.

Maar op het Jongebazen-weblog zijn dit niet de ingewikkelde problemen. Veel artikelen en nog meer reacties gaan over seksualiteit en intimiteit op het werk. 'Seksualiteit en werk, hoe ver kun je gaan?' is kennelijk een echte kwestie. Andere hot issues: de general manager die in het buitenland altijd de rosse buurt bezoekt; de nachtploeg die een caravan met twee prostituees laat komen; en de klassieker buitenechtelijke verhoudingen op het werk.

Zo bezien is het een wonder dat die jonge bazen nog aan hun werk toekomen.