Personeelslog

SMS voor wie niet durft te bellen

Het gaat weer goed met de economie! Het is weer tijd voor stuntjes om personeel te trekken. Sommige bureaus hebben daarbij SMS ontdekt: de korte berichtjes die via de mobiele telefoon kunnen worden verstuurd en ontvangen. Laagdrempeliger kan bijna niet als we deze bureaus mogen geloven. Eerder schreven we al over een initiatief van Jobfone, nu is ook Tecpool modern geworden. Volgens Tecpool is voor veel werkzoekenden een sollicitatiebrief of zelfs een telefoontje maar moeilijk. Vandaar dat mogelijke kandidaten voor Tecpool alleen het woordje 'werk' hoeven te sms'en naar 2255. Heel modern allemaal. Vervolgens zal een medewerker van Tecpool de kandidaat bellen wat voor werk hij of zij wil en vervolgens een afspraak maken voor een "persoonlijk gesprek". Mensen met durf mogen overigens gewoon bellen in plaats van sms'en. Wat is hier bijzonder aan? Ehh, je haalt er de grote nieuwssite Nu.nl mee. Dan moet het wel groot nieuws zijn! Wie volgt? Sms een persbericht naar Nu.nl. Succes verzekerd.

Het gaat weer goed met de economie! Het is weer tijd voor stuntjes om personeel te trekken. Sommige bureaus hebben daarbij SMS ontdekt: de korte berichtjes die via de mobiele telefoon kunnen worden verstuurd en ontvangen. Laagdrempeliger kan bijna niet als we deze bureaus mogen geloven.
Eerder schreven we al over een initiatief van Jobfone, nu is ook Tecpool modern geworden. Volgens Tecpool is voor veel werkzoekenden een sollicitatiebrief of zelfs een telefoontje maar moeilijk. Vandaar dat mogelijke kandidaten voor Tecpool alleen het woordje 'werk' hoeven te sms'en naar 2255. Heel modern allemaal. Vervolgens zal een medewerker van Tecpool de kandidaat bellen wat voor werk hij of zij wil en vervolgens een afspraak maken voor een "persoonlijk gesprek". Mensen met durf mogen overigens gewoon bellen in plaats van sms'en.

Wat is hier bijzonder aan? Ehh, je haalt er de grote nieuwssite Nu.nl mee. Dan moet het wel groot nieuws zijn! Wie volgt? Sms een persbericht naar Nu.nl. Succes verzekerd.