Personeelslog

"Succesvolle webwerving met chick-video"

De stoeipoes verkoopt auto's, dus webdesigners werf je met chicks, dacht het Utrechtse internetcommunicatiebureau Rhinofly. Om trendy te zijn, koos het bureau voor een webvideo als wervingsmedium. De inzet van deze wervingsvideo via de eigen site, verwijzingen op de sociaal netwerk-site Hyves en het verspreiden van de video via de populaire videosite YouTube bleken echter niet voldoende. Rhinofly kreeg pas serieuze kandidaten binnen na advertenties bij vacaturesites. Toch spreekt het bureau van een succesvolle werving via de chick-webvideo, omdat ook de jobsites verwezen naar de video: "Ze hebben de video allemaal gezien en allemaal zijn ze er wild enthousiast over!" Op het weblog Frank-ly deelt Rhinofly de lessen die zijn geleerd met online werving.

De stoeipoes verkoopt auto's, dus webdesigners werf je met chicks, dacht het Utrechtse internetcommunicatiebureau Rhinofly.
Om trendy te zijn, koos het bureau voor een webvideo als wervingsmedium. De inzet van deze wervingsvideo via de eigen site, verwijzingen op de sociaal netwerk-site Hyves en het verspreiden van de video via de populaire videosite YouTube bleken echter niet voldoende. Rhinofly kreeg pas serieuze kandidaten binnen na advertenties bij vacaturesites. Toch spreekt het bureau van een succesvolle werving via de chick-webvideo, omdat ook de jobsites verwezen naar de video: "Ze hebben de video allemaal gezien en allemaal zijn ze er wild enthousiast over!"

Op het weblog Frank-ly deelt Rhinofly de lessen die zijn geleerd met online werving.