Personeelslog

TamTam krijgt vakprijs voor online solliciteren

Internetbureau TamTam biedt kandidaten de ‘beste digitale sollicitatie-ervaring’ van 2009. Deze vakprijs is vandaag uitgereikt. De prijs voor de 'beste digitale sollicitatie-ervaring' is voor de derde keer toegekend. Ruim 300 recruitmentsites zijn onderzocht, waarbij niet alleen naar de site is gekeken, maar ook naar de manier waarop het sollicitatieproces wordt afgehandeld. Een vakjury heeft uiteindelijk de winnaar gekozen uit zes genomineerden. Degelijk, maar geen 'wauw' Bij veel werkgevers staat recruitment even niet enorm hoog op de prioriteitenlijst. De jury is dan ook niet vrolijk geworden van het niveau van de wervingssites. In het juryrapport toont de jury zich "in negatieve zin verbaasd". "Hoewel de genomineerden zeer degelijke websites en processen hebben neergezet, roept geen van de genomineerden echt een ‘wauw’ gevoel op. Zo biedt geen enkele site echt een unieke merkbeleving en waren er weinig bijzondere zaken die tot de verbeelding spraken", aldus de jury. TamTam Nadat TamTam vorig jaar nog een eervolle vermelding kreeg, heeft deze werkgever dit jaar gewonnen. "Hoewel hier nog steeds mogelijkheden voor zijn dit te verbeteren, is dit bedrijf de beste in het uitdragen van hun werkgeversmerk", aldus de jury. "De organisatie is open en transparant en maakt de beleving zeer persoonlijk. De hele ervaring op de site geeft een kandidaat het gevoel dat hij of zij centraal staat." Lees ook: Het recruitmentblog Rectec voor een uitgebreide bespreking van de TamTam-site. Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.

TamTam: beste digitale sollicitatie-ervaringInternetbureau TamTam biedt kandidaten de ‘beste digitale sollicitatie-ervaring’ van 2009. Deze vakprijs is vandaag uitgereikt.

De prijs voor de 'beste digitale sollicitatie-ervaring' is voor de derde keer toegekend. Ruim 300 recruitmentsites zijn onderzocht, waarbij niet alleen naar de site is gekeken, maar ook naar de manier waarop het sollicitatieproces wordt afgehandeld. Een vakjury heeft uiteindelijk de winnaar gekozen uit zes genomineerden.

Degelijk, maar geen 'wauw'
Bij veel werkgevers staat recruitment even niet enorm hoog op de prioriteitenlijst. De jury is dan ook niet vrolijk geworden van het niveau van de wervingssites. In het juryrapport toont de jury zich "in negatieve zin verbaasd".
"Hoewel de genomineerden zeer degelijke websites en processen hebben neergezet, roept geen van de genomineerden echt een ‘wauw’ gevoel op. Zo biedt geen enkele site echt een unieke merkbeleving en waren er weinig bijzondere zaken die tot de verbeelding spraken", aldus de jury.

TamTam
Nadat TamTam vorig jaar nog een eervolle vermelding kreeg, heeft deze werkgever dit jaar gewonnen. "Hoewel hier nog steeds mogelijkheden voor zijn dit te verbeteren, is dit bedrijf de beste in het uitdragen van hun werkgeversmerk", aldus de jury. "De organisatie is open en transparant en maakt de beleving zeer persoonlijk. De hele ervaring op de site geeft een kandidaat het gevoel dat hij of zij centraal staat."

Lees ook:
Het recruitmentblog Rectec voor een uitgebreide bespreking van de TamTam-site.

Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.