Personeelslog

Teaming voor het goede doel

Trends als kleinschaligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen komen bij elkaar in teaming. Deze week introduceren Barcelona-voetbaltrainer Frank Rijkaard en ondernemer Salem Samhoud dit nieuwe liefdadigheidsinitiatief in Nederland. Het aardige is dat werknemers en werkgevers gezamenlijk met een kleine bijdrage al veel kunnen doen. Wat is het? Teaming binnen een bedrijf houdt in dat iedere werknemer die dat wil 1 euro van zijn maandelijkse nettosalaris doneert aan een goed doel. De werkgever stort de bijdragen van de werknemers vervolgens maandelijks op de rekening van het goede doel. Teaming is niet meer dan een manier van werken. De mensen achter Teaming collecteren niet en raden ook geen goede doelen aan. De bedoeling is dat medewerkers gezamenlijk een goed doel kiezen waaraan ze hun bijdrage willen laten overmaken. Meer uitleg is te vinden op de Teaming-site.

Trends als kleinschaligheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen komen bij elkaar in teaming. Deze week introduceren Barcelona-voetbaltrainer Frank Rijkaard en ondernemer Salem Samhoud dit nieuwe liefdadigheidsinitiatief in Nederland. Het aardige is dat werknemers en werkgevers gezamenlijk met een kleine bijdrage al veel kunnen doen.

Wat is het? Teaming binnen een bedrijf houdt in dat iedere werknemer die dat wil 1 euro van zijn maandelijkse nettosalaris doneert aan een goed doel. De werkgever stort de bijdragen van de werknemers vervolgens maandelijks op de rekening van het goede doel.
Teaming is niet meer dan een manier van werken. De mensen achter Teaming collecteren niet en raden ook geen goede doelen aan. De bedoeling is dat medewerkers gezamenlijk een goed doel kiezen waaraan ze hun bijdrage willen laten overmaken. Meer uitleg is te vinden op de Teaming-site.