Personeelslog

Telegraaf bundelt banen in Speurders.nl

Het Telegraaf-concern heeft in zijn vraag & aanbod-site Speurders.nl sinds gisteren een banenrubriek. Werkgevers en werkzoekenden kunnen hier betrekkelijk goedkoop en soms zelfs gratis een advertentie plaatsen. Naast deze eigen advertenties plaatst Speurders alle vacatures door van Vacaturekrant.nl. In deze site van het Telegraaf-concern zijn alle vacature-advertenties verzameld van de Telegraaf, Spits en tien regionale dagbladen. De grote concurrent Marktplaats ging Speurders overigens al voor met een banenrubriek, waarin de vacatures van VolkskrantBanen worden doorgeplaatst. Waar Marktplaats nog steeds de onbetwiste nummer 1 is van de koopjessites, biedt Speurders met zijn nieuwe rubriek al direct de meeste vacatures. Toch blijft voor mij de vraag of koopjessites een geschikte omgeving zijn voor vacatures. Hopelijk weten we later dit jaar meer als Marktplaats en VolkskrantBanen besluiten of ze hun experimentele samenwerking voortzetten.

Banenrubriek bij Speurders.nlHet Telegraaf-concern heeft in zijn vraag & aanbod-site Speurders.nl sinds gisteren een banenrubriek. Werkgevers en werkzoekenden kunnen hier betrekkelijk goedkoop en soms zelfs gratis een advertentie plaatsen.
Naast deze eigen advertenties plaatst Speurders alle vacatures door van Vacaturekrant.nl. In deze site van het Telegraaf-concern zijn alle vacature-advertenties verzameld van de Telegraaf, Spits en tien regionale dagbladen.

De grote concurrent Marktplaats ging Speurders overigens al voor met een banenrubriek, waarin de vacatures van VolkskrantBanen worden doorgeplaatst.
Waar Marktplaats nog steeds de onbetwiste nummer 1 is van de koopjessites, biedt Speurders met zijn nieuwe rubriek al direct de meeste vacatures.

Toch blijft voor mij de vraag of koopjessites een geschikte omgeving zijn voor vacatures. Hopelijk weten we later dit jaar meer als Marktplaats en VolkskrantBanen besluiten of ze hun experimentele samenwerking voortzetten.