Personeelslog

Top 50 recruiters op Twitter

Steeds meer mensen gebruiken Twitter om vrienden en collega's te informeren over hun bezigheden en hun gedachten. Per mededeling hebben ze daarvoor niet meer dan 140 tekens tot hun beschikking. De Amerikaanse blogger Jim Stroud heeft een top 50 gepubliceerd van recruiters die actief zijn op Twitter. In de lijst vinden we slechts één Nederlander. Twitter geeft een stroom van berichtjes. Soms handig (bijvoorbeeld als een collega je wijst op een interessante site), vaak ook triviaal (mensen die laten weten dat ze in de file staan). Het aantal gebruikers van Twitter groeit snel en ook het aantal toepassingen. Zo zijn er werkgevers die via dit nieuwe kanaal vacatures aankondigen. En er zijn bedrijven die Twitter gebruiken voor hun interne communicatie. 5 meest gevolgde recruiters Als je Twitter nog niet kent, is een top 50 van vakgenoten een aardige manier om kennis te maken met deze dienst. Op basis van het aantal mensen dat hen volgt, heeft Jim Stroud de top 50 van recruiters samengesteld. Zijn top 5: 1. Dawn Mular 2. Jim Durbin 3. Derrick Carlisle 4. Paul DeBettignies 5. Lindsay Olson De enige Nederlander op de lijst is te vinden op nummer 25: internet recruiter Gordon Lokenberg. Overigens kun je via Twitter ook Personeelsnet en Personeelslog volgen. Op deze manier blijf je eenvoudig op de hoogte van het nieuws van Personeelsnet en de artikelen bij Personeelslog. Lees ook: Twitter: nuttig voor HRM?

Recruiters op TwitterSteeds meer mensen gebruiken Twitter om vrienden en collega's te informeren over hun bezigheden en hun gedachten. Per mededeling hebben ze daarvoor niet meer dan 140 tekens tot hun beschikking.

De Amerikaanse blogger Jim Stroud heeft een top 50 gepubliceerd van recruiters die actief zijn op Twitter. In de lijst vinden we slechts één Nederlander.

Twitter geeft een stroom van berichtjes. Soms handig (bijvoorbeeld als een collega je wijst op een interessante site), vaak ook triviaal (mensen die laten weten dat ze in de file staan).
Het aantal gebruikers van Twitter groeit snel en ook het aantal toepassingen. Zo zijn er werkgevers die via dit nieuwe kanaal vacatures aankondigen. En er zijn bedrijven die Twitter gebruiken voor hun interne communicatie.

5 meest gevolgde recruiters
Als je Twitter nog niet kent, is een top 50 van vakgenoten een aardige manier om kennis te maken met deze dienst. Op basis van het aantal mensen dat hen volgt, heeft Jim Stroud de top 50 van recruiters samengesteld.
Zijn top 5:
1. Dawn Mular
2. Jim Durbin
3. Derrick Carlisle
4. Paul DeBettignies
5. Lindsay Olson

De enige Nederlander op de lijst is te vinden op nummer 25: internet recruiter Gordon Lokenberg.

Personeelslog op TwitterOverigens kun je via Twitter ook Personeelsnet en Personeelslog volgen. Op deze manier blijf je eenvoudig op de hoogte van het nieuws van Personeelsnet en de artikelen bij Personeelslog.

Lees ook:
Twitter: nuttig voor HRM?