Personeelslog

HR-trends artikelen meest gelezen

HR-trends blijven de populairste onderwerpen van Personeelslog. Na al het sombere recessie-nieuws van vorig jaar blijken de lezers nu weer geïnteresseerd in recruitment. Ook andere manieren dan vast personeel om werk gedaan te krijgen, hebben de belangstelling van de HR-professionals die Personeelslog lezen. Voor wie de afgelopen maanden weinig tijd heeft gehad om alles te lezen, een overzicht van de 10 meest gelezen artikelen in de eerste zes maanden van 2010. 1. De HR-trends voor 2010: Nederland leert hosselen 2. IBM: vast personeel vervangen door ZZP-ers en crowdsourcing 3. 15% werkgevers houdt nu rekening met de krappe arbeidsmarkt van straks 4. NVP-onderzoek: 1,1 HR-medewerker op 100 werknemers 5. 'Werknemers bemoeien zich steeds meer met privé-zaken werknemers' 6. Wervende vacatureteksten schrijven blijkt niet makkelijk 7. ZZP-er: Zelfstandige Zonder Poen? 8. Werkgever straks verantwoordelijk voor nieuwe baan ontslagen werknemer? 9. De 10 vaagste woorden uit vacatures 10. Recruiters kunnen prima selecteren, maar absoluut niet werven. Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.

HR-trends blijven de populairste onderwerpen van Personeelslog. Na al het sombere recessie-nieuws van vorig jaar blijken de lezers nu weer geïnteresseerd in recruitment. Ook andere manieren dan vast personeel om werk gedaan te krijgen, hebben de belangstelling van de HR-professionals die Personeelslog lezen.

Voor wie de afgelopen maanden weinig tijd heeft gehad om alles te lezen, een overzicht van de 10 meest gelezen artikelen in de eerste zes maanden van 2010.

1. De HR-trends voor 2010: Nederland leert hosselen
2. IBM: vast personeel vervangen door ZZP-ers en crowdsourcing
3. 15% werkgevers houdt nu rekening met de krappe arbeidsmarkt van straks
4. NVP-onderzoek: 1,1 HR-medewerker op 100 werknemers
5. 'Werknemers bemoeien zich steeds meer met privé-zaken werknemers'
6. Wervende vacatureteksten schrijven blijkt niet makkelijk
7. ZZP-er: Zelfstandige Zonder Poen?
8. Werkgever straks verantwoordelijk voor nieuwe baan ontslagen werknemer?
9. De 10 vaagste woorden uit vacatures
10. Recruiters kunnen prima selecteren, maar absoluut niet werven.

Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.