Personeelslog

Twee uitzendbureaus vechten om onbekende prijs

Stop de persen! De redactie heeft vandaag twee belangrijke persberichten per mail ontvangen: "Vitae wint Gouden Giraffe met charitatief project" en "Yacht 2402 de grote winnaar bij uitreiking Gouden Giraffe". Ronkende persberichten geschreven en verstuurd door de dure PR-bureaus van beide uitzendbureaus. Een prestigieuze prijs op het vakgebied? Niet echt. De Gouden Giraffe is een prijs voor het "beste zakelijke, vermakelijke of maatschappelijke evenement". Gelukkig zijn er Giraffes in verschillende categorieën. Altijd prijs!

Stop de persen! De redactie heeft vandaag twee belangrijke persberichten per mail ontvangen: "Vitae wint Gouden Giraffe met charitatief project" en "Yacht 2402 de grote winnaar bij uitreiking Gouden Giraffe".
Ronkende persberichten geschreven en verstuurd door de dure PR-bureaus van beide uitzendbureaus. Een prestigieuze prijs op het vakgebied? Niet echt. De Gouden Giraffe is een prijs voor het "beste zakelijke, vermakelijke of maatschappelijke evenement". Gelukkig zijn er Giraffes in verschillende categorieën. Altijd prijs!