Personeelslog

UMC Utrecht heeft beste recruitmentsite

Met een virtueel lescentrum om opereren te leren, een groot medisch dictee voor secretaresses en natuurlijk vacatures heeft het Universitair Medisch Centrum Utrecht net als vorig jaar de prijs gewonnen voor de beste recruitment-site. De recruitmentsite van KPMG Meijburg & Co kreeg de prijs voor de origineelste site. Op deze site kun je pizza’s bouwen, checklisten maken en koffers inpakken. Zo worden met eenvoudige spelletjes complexe vaardigheden getest. Voor overzicht van alle genomineerde websites zie dit eerdere eerdere bericht in het Personeelsnet-weblog

Met een virtueel lescentrum om opereren te leren, een groot medisch dictee voor secretaresses en natuurlijk vacatures heeft het Universitair Medisch Centrum Utrecht net als vorig jaar de prijs gewonnen voor de beste recruitment-site.
De recruitmentsite van KPMG Meijburg & Co kreeg de prijs voor de origineelste site. Op deze site kun je pizza’s bouwen, checklisten maken en koffers inpakken. Zo worden met eenvoudige spelletjes complexe vaardigheden getest.

Voor overzicht van alle genomineerde websites zie dit eerdere eerdere bericht in het Personeelsnet-weblog