Personeelslog

Uno, dos, stress

Na een heerlijke vakantie van drie weken in Spanje denk je optimistisch: "wie doet me wat?" Dat duizenden berichten in mijn RSS-reader wachten om gelezen te worden, hoort er nu eenmaal bij. Dat zowel Personeelslog als moedersite Personeelsnet er vandaag (even) uit liggen door problemen bij de hosting-partij, relativeer ik met: "Ach, mensen zijn wel wat gewend met de Postbank-site". Dat Personeelslog al enkele weken niet in staat is om de hrm-vacatures fatsoenlijk te tonen (omdat onze leverancier JobbingMall is overgestapt op de techniek van Careerbuilder en het veel moeite kost om de filters gefinetuned te krijgen), is al flink slikken. Maar dat de pure hagelslag van de Ruijter niet meer te krijgen is in de winkel, is onverdraaglijk. Ik stap zo weer in de auto als dat zo blijft.

Niet meer in de schappenNa een heerlijke vakantie van drie weken in Spanje denk je optimistisch: "wie doet me wat?"

Dat duizenden berichten in mijn RSS-reader wachten om gelezen te worden, hoort er nu eenmaal bij.

Dat zowel Personeelslog als moedersite Personeelsnet er vandaag (even) uit liggen door problemen bij de hosting-partij, relativeer ik met: "Ach, mensen zijn wel wat gewend met de Postbank-site".

Dat Personeelslog al enkele weken niet in staat is om de hrm-vacatures fatsoenlijk te tonen (omdat onze leverancier JobbingMall is overgestapt op de techniek van Careerbuilder en het veel moeite kost om de filters gefinetuned te krijgen), is al flink slikken.

Maar dat de pure hagelslag van de Ruijter niet meer te krijgen is in de winkel, is onverdraaglijk. Ik stap zo weer in de auto als dat zo blijft.