Personeelslog

Updates van overzichtspagina's over recessie en communiceren

De artikelen over de belangrijkste thema's uit Personeelslog worden verzameld in overzichtspagina's. Bijgewerkt zijn de pagina's over 'HR in tijden van recessie' en 'HR moet opnieuw leren communiceren'. Op de overzichtspagina HR in tijden van recessie lees je de meest interessante artikelen over zuinig P&O, inclusief besparingstips. Mini-cursus Ook de overzichtspagina HR moet opnieuw leren communiceren is geactualiseerd. Voor kandidaten en werknemers zijn chatten, hyven, bloggen en tegenwoordig ook twitteren niet bijzonder meer. In een mini-cursus krijg je een overzicht van de mogelijkheden (en de risico's) die deze nieuwe vormen van communicatie hebben voor het HR-vak. Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.

De artikelen over de belangrijkste thema's uit Personeelslog worden verzameld in overzichtspagina's. Bijgewerkt zijn de pagina's over 'HR in tijden van recessie' en 'HR moet opnieuw leren communiceren'.

Op de overzichtspagina HR in tijden van recessie lees je de meest interessante artikelen over zuinig P&O, inclusief besparingstips.

Mini-cursus
Ook de overzichtspagina HR moet opnieuw leren communiceren is geactualiseerd. Voor kandidaten en werknemers zijn chatten, hyven, bloggen en tegenwoordig ook twitteren niet bijzonder meer. In een mini-cursus krijg je een overzicht van de mogelijkheden (en de risico's) die deze nieuwe vormen van communicatie hebben voor het HR-vak.

Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.