Personeelslog

Vacatures aanbieden via Google Maps

Volgens een onderzoek van werving- en selectiebureau G-Recruitment zoeken sollicitanten steeds vaker een baan dicht bij huis. Bedrijven die alleen te bereiken zijn via lange files, dalen snel in populariteit bij werkzoekenden. De lokatie van de werkgever wordt hierdoor steeds belangrijker. Kaarten en satellietfoto's Steeds meer sites bieden dan ook vacatures aan via een landkaart, gebaseerd op de kaarten en satellietfoto's van Google Maps zoals: - Employee Plaza - Intermediair - Kangarooster (betaversie van nieuwe vacaturesite). - Tombok Internet Recruiting (modebranche) Het wachten is nog op de handige jongen die alle Nederlandse vacatures op een Google Map weet te plaatsen. Het liefst in combinatie met een berekening van de gemiddelde reistijd voor de werknemer.

Vacatures geplaatst via Google kaartVolgens een onderzoek van werving- en selectiebureau G-Recruitment zoeken sollicitanten steeds vaker een baan dicht bij huis. Bedrijven die alleen te bereiken zijn via lange files, dalen snel in populariteit bij werkzoekenden. De lokatie van de werkgever wordt hierdoor steeds belangrijker.

Kaarten en satellietfoto's
Steeds meer sites bieden dan ook vacatures aan via een landkaart, gebaseerd op de kaarten en satellietfoto's van Google Maps zoals:
- Employee Plaza
- Intermediair
- Kangarooster (betaversie van nieuwe vacaturesite).
- Tombok Internet Recruiting (modebranche)

Het wachten is nog op de handige jongen die alle Nederlandse vacatures op een Google Map weet te plaatsen. Het liefst in combinatie met een berekening van de gemiddelde reistijd voor de werknemer.