Personeelslog

VVD grootste onder P&O'ers, maar links verslaat rechts

"VVD grootste partij onder P&O'ers" kopt vandaag de internetsite P&O Actueel. Dat blijkt uit een eenvoudige poll op de site. Van de 760 bezoekers die hun voorkeur hebben gegeven, stemt 21% op de VVD. De partij van oud-P&O'er Marc Rutte is daarmee het populairst onder de bezoekers van de site. Wat is er aan de hand? Zijn P&O'ers massaal gevallen voor een oud-vakgenoot? Spreek het programma u aan? Werknemers moeten niet zeuren, maar verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen loopbaan? En als ze dat niet doen, hebben we altijd nog een versoepeling van het ontslagrecht? Wat is er toch geworden van de collega's die altijd klaar stonden voor werknemers en hun problemen? Die weleens het verwijt kregen dat ze meer letten op het werknemersbelang in plaats van dat van de organisatie? Onze links(ig)e collega's hoeven niet te schrikken. Volgens P&O Actueel zijn PvdA en de SP elk goed voor 18% van de stemmen. Omdat het CDA maar 13% van de stemmen achter zich krijgt, is de combinatie PvdA/SP groter dan die van VVD/CDA. Nu we toch onder elkaar opinies peilen: Wie wordt er straks minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid als u het mag uitmaken?

"VVD grootste partij onder P&O'ers" kopt vandaag de internetsite P&O Actueel. Dat blijkt uit een eenvoudige poll op de site. Van de 760 bezoekers die hun voorkeur hebben gegeven, stemt 21% op de VVD. De partij van oud-P&O'er Marc Rutte is daarmee het populairst onder de bezoekers van de site.

Wat is er aan de hand? Zijn P&O'ers massaal gevallen voor een oud-vakgenoot? Spreek het programma u aan? Werknemers moeten niet zeuren, maar verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen loopbaan? En als ze dat niet doen, hebben we altijd nog een versoepeling van het ontslagrecht?
Wat is er toch geworden van de collega's die altijd klaar stonden voor werknemers en hun problemen? Die weleens het verwijt kregen dat ze meer letten op het werknemersbelang in plaats van dat van de organisatie?

Onze links(ig)e collega's hoeven niet te schrikken. Volgens P&O Actueel zijn PvdA en de SP elk goed voor 18% van de stemmen. Omdat het CDA maar 13% van de stemmen achter zich krijgt, is de combinatie PvdA/SP groter dan die van VVD/CDA.

Nu we toch onder elkaar opinies peilen: Wie wordt er straks minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid als u het mag uitmaken?