Personeelslog

Waar is de ideale werkomgeving?

Waar voelt een medewerker zich het meest thuis? In welke bedrijfscultuur komt hij het best tot zijn recht? De nieuwe internetsite Jiibe helpt werknemers hun ideale werkomgeving te vinden èn met een beetje geluk zelfs de bedrijven die deze bieden. Tientallen uitspraken Op de Jiibe-site geven gebruikers aan de hand van tientallen uitspraken aan hoe de bedrijfscultuur is van hun huidige werkgever en hoe deze voor hen zou zijn bij de ideale organisatie. Op deze manier leert de werknemer niet alleen welke bedrijfscultuur bij hem of haar het beste past, maar ook welke bedrijven hieraan het meest tegemoet komen. Jiibe bouwt op deze manier uitgebreide cultuurbeschrijvingen op van bedrijven. Precies de dingen die recruiters vaak niet vertellen, maar die voor kandidaten wel nuttig zijn om te weten. Omgekeerd geldt natuurlijk het zelfde. Ideale werkomgeving in badge Gebruikers kunnen een badge maken van hun ideale werkomgeving en deze op hun eigen site zetten. Zie onderstaand voorbeeld. My ideal work culture: [See my summary] [What's yours?] Slim idee Greg Scott van Jiibe had niet alleen een slim idee, maar heeft dit ook heel goed uitgevoerd. Probeer zelf maar eens.

Jiibe: wat is de ideale werkomgeving voor werknemerWaar voelt een medewerker zich het meest thuis? In welke bedrijfscultuur komt hij het best tot zijn recht?

De nieuwe internetsite Jiibe helpt werknemers hun ideale werkomgeving te vinden èn met een beetje geluk zelfs de bedrijven die deze bieden.

Tientallen uitspraken
Op de Jiibe-site geven gebruikers aan de hand van tientallen uitspraken aan hoe de bedrijfscultuur is van hun huidige werkgever en hoe deze voor hen zou zijn bij de ideale organisatie.
Op deze manier leert de werknemer niet alleen welke bedrijfscultuur bij hem of haar het beste past, maar ook welke bedrijven hieraan het meest tegemoet komen.

Jiibe bouwt op deze manier uitgebreide cultuurbeschrijvingen op van bedrijven. Precies de dingen die recruiters vaak niet vertellen, maar die voor kandidaten wel nuttig zijn om te weten. Omgekeerd geldt natuurlijk het zelfde.

Ideale werkomgeving in badge
Gebruikers kunnen een badge maken van hun ideale werkomgeving en deze op hun eigen site zetten. Zie onderstaand voorbeeld.


<br />#jiibe_badge_a_container {max-width: 300px; padding:0px; margin:0px;} <br />#jiibe_badge_a_tag_cloud {padding:0px; margin:0px; min-height:90px;font-family:Trebuchet MS,Trebuchet,Arial,Verdana;} <br />#jiibe_badge_a_tag_cloud span {padding:0px; margin:0px; min-height:90px;font-family:Trebuchet MS,Trebuchet,Arial,Verdana !important;} <br />#jiibe_badge_a_container a {color: #591876; font-size: 9px !important; background-color:transparent; text-decoration:none !important; font-weight:bold;} <br />#jiibe_badge_a_container a:hover {color: #4E6DD4 !important;} <br />#jiibe_badge_a_container_htext {color:#666666; font-size:10px;} <br />

Does your company Jiibe?

My ideal work culture:

[See my summary] [What's yours?] Get your own Jiibe

Slim idee
Greg Scott van Jiibe had niet alleen een slim idee, maar heeft dit ook heel goed uitgevoerd. Probeer zelf maar eens.