Personeelslog

workT: vacaturetweets op grote hoop bij elkaar geveegd

In de rubriek automatisch verzamelen en opnieuw publiceren is er weer een nieuwe vacaturesite: workT. Deze site verzamelt "alle vacatures die werkgevers via Twitter versturen". In het persbericht waarmee workT zich voorstelt, noemt de site zich meteen "de grootste aanbieder van Twitter vacatures in Nederland". Vacaturetweets workT presenteert inmiddels de vacaturetweets van ruim 350 aanbieders. Na enkele weken heeft de site al bijna 34.000 tweets op één grote hoop geveegd. De site ziet er bijna even vol en rommelig uit als Twitter zelf. workT maakt de eigen ambitie niet waar om "één overzichtelijke plek" met vacaturetweets te bieden. Om de tweet-hooiberg goed en snel doorzoekbaar te maken, is meer nodig dan een globale onderverdeling van tweets in 16 categorieën vacatures. Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.

workT: alle vacaturetweets in één hooibergIn de rubriek automatisch verzamelen en opnieuw publiceren is er weer een nieuwe vacaturesite: workT. Deze site verzamelt "alle vacatures die werkgevers via Twitter versturen".

In het persbericht waarmee workT zich voorstelt, noemt de site zich meteen "de grootste aanbieder van Twitter vacatures in Nederland".

Vacaturetweets
workT presenteert inmiddels de vacaturetweets van ruim 350 aanbieders. Na enkele weken heeft de site al bijna 34.000 tweets op één grote hoop geveegd.

De site ziet er bijna even vol en rommelig uit als Twitter zelf. workT maakt de eigen ambitie niet waar om "één overzichtelijke plek" met vacaturetweets te bieden.
Om de tweet-hooiberg goed en snel doorzoekbaar te maken, is meer nodig dan een globale onderverdeling van tweets in 16 categorieën vacatures.

Ook via Twitter kun je Personeelslog volgen: Twitter.com/Personeelslog.